15e etappe - Reisverslag uit La Suze-sur-Sarthe, Frankrijk van Han Krijgsman - WaarBenJij.nu 15e etappe - Reisverslag uit La Suze-sur-Sarthe, Frankrijk van Han Krijgsman - WaarBenJij.nu

15e etappe

Door: Han

Blijf op de hoogte en volg Han

03 Juni 2023 | Frankrijk, La Suze-sur-Sarthe

Vanochtend goed ontbijt gehad in B[e-38]B in Saumur. Hierna snel op weg, 7:45. Pas door Saumur bakker opgezocht voor brood voor dd middag. De 1e 29km ging snel, het was niet warm en er was weinig wind. Hierna kwam ik op een fietspad van ruim 30km; voormalig treinspoor, door bos. Dit had tot gevolg dat ik rond 11:00 al 60km had afgelegd. Ik wilde nu wel stoppen maar duurde even voor ik aangename plek vond voor een picknick. Na de piknic nog een uur gefietst en toen koffie gedronken en lekker gerelaxed op terras. Hierna bleek het nog 15km. Ik kwam precies uit op 100km. Camping is gemeente camping waar je bij ingang moet betalen bij automaat dan krijg je code voor toilet en douche. Camping ligt langs de route maar ga morgen eerst terug om bij bakker ontbijt en brood voor middag te halen. Morgen kortere afstand. Wel proberen in ochtend de km's te maken. De wind neemt in de middag toe.